دکوراسیون چوبی

راهنمای مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی

راهنمای مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی

مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی در زیبایی و درخشندگی چوب و حفظ کیفیت اولیه آن تاثیر بسزایی دارد. مبلمان چوبی که می تواند به هر دکوراسیونی روح ببخشد،‌ اگر به طور مرتب تمیز نشود،‌درخشندگی خود را ازدست خواهد داد.

در عین حال تمیز کردن چوب با مواد نامناسب و خشن میتواند سبب آسیب دیدن مبلمان چوبی شود و خراش،‌ لکه تغییر رنگ یا تاب برداشتن لوازم چوبی را در پی داشته باشد.

مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی به سبک حرفه‌ای‌‌ها

هر چند وقت یکبار مبلمان چوبی را تمیز کنید

علاوه بر گردگیری منظم هفتگی، برای مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی بهتر است مبلمان چوبی را حدود یک بار در ماه جلا دهید چرا که این کار به اطمینان از طول عمر مبلمان چوبی کمک می‌کند و به شما امکان می‌دهد تا به موقع آسیب‌های احتمالی مبلمان چوبی خود را کشف کنید و پیش از آن که مشکلی ایجاد شود، آن را برطرف کنید.

 

 

مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی به سبک حرفه‌ای‌‌ها

 

برای مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی از این مواد اجتناب کنید

استفاده از محصولات نامناسب هنگام تمیز کردن مبلمان چوبی می‌تواند باعث ایجاد لکه و تغییر رنگ، خشک شدن یا خراشیدگی سطح چوب شود. برای این کار باید از هر چیز ساینده، محصولات اسیدی و محصولات حاوی مواد شیمیایی خشن اجتناب کنید؛ این شامل استفاده از سرکه خالص و الکل ایزو پروپیل هم می‌شود.

میتوانید از دستمال مرطوب برای تمیز کردن مبلمان چوبی استفاده کنید اما یادتان باشد رطوبت بیش از اندازه می‌تواند به رنگ چوب آسیب بزند و لکه های روشن ایجاد کند.

نحوه تمیز کردن مبلمان چوبی

برای تمیز کردن و مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی میتوانید از اسپری های چند منظوره با فرمول اختصاصی لوازم چوبی استفاده کنید یا خودتان در خانه محلول پاک کننده برای مبلمان چوبی بسازید.

 

نحوه تمیز کردن مبلمان چوبی

 

روش تهیه محلول برای تمیز کردن مبلمان چوبی

کافی است در یک کاسه، آب گرم و چند قطره مایع ظرفشویی را مخلوط کنید.

یک پارچه میکروفیبر را به محلول آغشته کنید و رطوبت اضافی آن را بگیرید.

مبلمان چوبی را با دستمال مرطوب آغشته به محلول آب و مایع ظرفشویی پاک کنید و از خیس شدن بیش از حد چوب اجتناب کنید.

از یک پارچه تمیز برای خشک کردن مبلمان استفاده کنید و مطمئن شوید که رطوبت باقی نمی‌ماند.

 

روش‌های امتحان شده در  مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی برای از بین بردن لکه‌ آب

برای تمیز کردن لکه های مختلف از انواع چوب باید روش های مختلفی را به کار ببندیم. لکه‌های حرارتی، لکه‌های رطوبت و لکه‌های تیره هرکدام برای پاک شدن روش خاص خود را دارند.

تمیز کردن لکه‌های حرارتی:

یک حوله قدیمی را روی لکه قرار دهید و اتو را با حرارت کم روی حوله به عقب و جلو حرکت دهید. مرتباً لکه را بررسی کنید تا ببینید از بین رفته است یا خیر.

تمیز کردن لکه‌های رطوبتی:

الکل دناتوره می‌تواند در زدودن لکه‌های ناشی از رطوبت موثر باشد. یک دستمال میکروفایبر را به الکل اتانول آغشته کنید و برای چند دقیقه روی لکه بکشید.

تمیز کردن لکه‌های تیره:

برای از بین بردن لکه‌های تیره از سطح چوب می توان از پراکسید هیدروژن استفاده کرد. یک قسمت آب را با یک قسمت پراکسید هیدروژن مخلوط کنید. یک پارچه میکروفایبر را به محلول آغشته کنید. آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی لکه چوب قرار دهید. سپس پارچه را بردارید و بگذارید سطح آن خشک شود.

 

 

تمیز کردن لکه‌های رطوبتی:

 

پاک کردن لکه‌های چسبنده از سطح مبلمان چوبی

بهترین روش برای تمیز کردن لکه ها و بقایای چسبنده از سطح چوب، استفاده از روغن زیتون است. روغن زیتون کمک می‌کند سطح چوب کاملا پاک شود و هیچ اثری از لکه های چسبناک باقی نماند.

برای این کار کافی است یک پنبه را با روغن زیتون اشباع کنید و آن را روی باقی مانده های چسبنده بمالید. از یک سشوار با حرارت ملایم کمک بگیرید و محل لکه را گرم کنید. یک پارچه خشک و تمیز را در جهت دانه‌های چوب بکشید تا زمانی که لکه‌ها و بقایای چسبنده کاملا پاک شوند. در انتها با یک پارچه تمیز سطح چوب را پاک کنید.

 

 

نکاتی برای مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی

 

نکاتی برای مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی

تمیز کردن منظم هفتگی مبلمان چوبی بهترین راه برای حفظ درخشندگی و کیفیت چوب است. مراقبت و نگهداری مبلمان چوبی در برابر نور خورشید، استفاده از زیر لیوانی برای لیوان های نوشیدنی، پوشاندن میز با رومیزی و راه هایی از این دست میتواند در افزایش طول عمر مبلمان چوبی شما موثر باشد.

بعلاوه بهتر است هر 6 تا 8 هفته یکبار سطح چوبی مبلمان خود را با استفاده از جلا دهنده مخصوص چوب، جلا دهید.

 

 

مراقبت و نگهداری از ظروف چوبی را اینجا بخوانید!

 

 

 

 این مطلب را به زبان اصلی اینجا بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید